Ilmoitus

Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksut

AdSense-maksukynnyksen muuttaminen

Voit nostaa maksukynnystä oletusmaksukynnystä korkeammaksi maksuasetuksissa.

Voit muuttaa maksukynnystä näin:

  1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Maksut ja sitten Maksutiedot.
  3. Valitse Muuta asetuksia.
  4. Valitse maksuaikataulun vierestä Muokkaa Kirjoita viesti.
  5. Lisää haluamasi maksukynnys.
  6. Klikkaa Tallenna.
Voinko muuttaa maksuaikataulua?

Maksutiheyttä ei voi tällä hetkellä muuttaa. Voit kuitenkin tilapäisesti jäädyttää maksuja.

Oliko tästä apua?

Miten sivua voisi parantaa?
true
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Päävalikko
16113238411775477644
true
Ohjekeskushaku
true
true
true
true
true
157
false
false