Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Betalinger

Sperr AdSense-betalinger midlertidig

Du kan sperre AdSense-betalinger midlertidig i opptil 1 år. Hvis du sperrer betalinger midlertidig selv, slutter Google å sende betalinger til deg frem til datoen du angir. Du fortsetter imidlertid å generere inntekter i kontoen din.

Forutsatt at kontosaldoen din har nådd betalingsgrensen, og at du ikke har andre midlertidige sperringer i kontoen din, utsteder vi et engangsbeløp for de opptjente inntektene dine noen få dager etter den datoen du har angitt at den midlertidige sperringen skal opphøre.

Er du klar for å få utbetalt inntekter igjen?

Hvis du igjen vil motta betalinger, må du enten fjerne tilbakeholdelsen i kontoen din eller endre betalingsgrensen til USD 100 (eller tilsvarende i lokal valuta)(hvis det er aktuelt) og angi ønsket betalingsdato.

Slik sperrer du betalinger midlertidig:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Betalinger etterfulgt av Betalingsinformasjon.
  3. Klikk på Administrer innstillinger.
  4. Klikk på Endre Skriv ny ved siden av «Betalingsplan».
  5. Angi datoen når du ønsker at tilbakeholdingen av utbetaling skal utløpe.
  6. Som et alternativ kan du øke betalingsgrensen til et høyere beløp.
  7. Klikk på Lagre.
Merk: Du kan ikke sperre betalingene dine midlertidig i mer enn 1 år. Det er heller ikke mulig å utsette betalingen for den aktuelle måneden hvis du angav at betalingene dine skal tilbakeholdes etter den 20. i den aktuelle måneden. Du må holde tilbake betalingene innen den 20. i måneden hvis du ønsker å utsette betalingen til senere.