Kontoinnstillinger

Typer e-post AdSense sender ut

Hvilke typer e-post fra AdSense kan jeg velge å motta?

Alle AdSense-brukere mottar obligatoriske kunngjøringer om tjenestene, men du kan også velge å motta e-poster som sendes ut med jevne mellomrom, og også regelmessige AdSense-nyhetsbrev. For å utnytte kontoen din til det fulle anbefaler vi deg å oppdatere de personlige tilpasningene dine slik at du også mottar disse ekstra e-postene fra AdSense.

Nedenfor finner du en oversikt over typene e-post vi sender ut. E-postene blir sendt til adressen du oppga i AdSense-kontoen din, så sørg for at kontakt-e-postadressen er oppdatert.

• Tilpasset hjelp og forslag som kan forbedre resultatene

For at du skal kunne tjene mer på nettstedet ditt, sender optimaliseringsekspertene våre deg personlig tilpassede tips med spesifikke eksempler på hva du kan endre i annonseimplementeringene dine. Vi tar kontakt med deg hvis vi forventer at du kan oppleve store fordeler ved å implementere endringene vi foreslår.
    Frekvens: omtrent to ganger i løpet av noen måneder, når mulighetene byr seg

• Periodiske nyhetsbrev med tips og gode fremgangsmåter

I AdSense-nyhetsbrevene presenterer vi optimaliseringstips, gode fremgangsmåter og annen informasjon som bidrar til at du kan få mest mulig ut av Google AdSense-kontoen din. Vi gir deg oppdateringer om nye produkter og funksjoner, invitasjoner til arrangementer, lokalnyheter og informasjon om programretningslinjene våre.
    Frekvens: åtte ganger i året

• Sporadiske spørreundersøkelser for å hjelpe Google med å forbedre AdSense

E-poster i denne kategorien omfatter invitasjoner til å teste ut nye funksjoner eller dele tilbakemeldinger om erfaringene du har med oss. Du kan også motta spørreundersøkelser om Google AdSense, som for eksempel undersøkelsen der vi kartlegger hvor fornøyd publisister er med oss.
    Frekvens: omtrent to ganger i året

• Spesialtilbud

Disse e-postene kan omfatte invitasjoner til Lær med Google for utgivere-arrangementer og nettseminarer samt nyheter om kampanjer og premiekonkurranser AdSense står bak.
    Frekvens: omtrent én gang i løpet av noen måneder

• Informasjon om andre Google-produkter og -tjenester som kan være av interesse for deg

Vi sender deg relevante nyheter om og spesialtilbud fra andre Google-produkter, så som Google AdWords eller Search Console. Du kan også motta tips om bruk av Doubleclick for Publishers Small Business.
    Frekvens: omtrent én eller to ganger i løpet av noen måneder