Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kontoindstillinger

Typer af mails, som AdSense sender

Hvilke typer mails fra AdSense kan jeg vælge at modtage?

Foruden obligatoriske servicemeddelelser kan du vælge at modtage lejlighedsvise mails og regelmæssige nyhedsbreve fra AdSense. For at sikre, at du får mest muligt ud af din konto, anbefaler vi, at du opdaterer dine mailpræferencer, så du kan modtage disse yderligere mails.

Nedenfor kan du se en oversigt over de typer af kontoopdateringer og marketingmails, vi tilbyder. Vi sender disse mails til den kontaktmailadresse, du har angivet på din AdSense-konto.

Mails om kontoopdateringer

• Rapport over automatiske eksperimenter

Vi sender mails til dig, når vi har kørt et automatisk eksperiment for dig og anvendt resultaterne af det.

Hyppighed: Afhænger af, hvor mange websites du har, og hvor mange af dem, vi mener, er kvalificerede til at køre hver enkelt automatiske rapport af eksperimenttypen

• Rapportering om AdSense-politikker

Mails om rapportering af AdSense-politikker omfatter politikproblemer, du har oplevet de seneste 7 dage, samt status for gennemgange, du har anmodet om inden for de seneste 7 dage.

Hyppighed: Dagligt, men kun hvis du har igangværende håndhævelser på sideniveau eller gennemgange

Marketingmails

• Tilpasset hjælp og forslag til effektivisering

Vores optimeringsspecialister sender tilpassede tips med eksempler på de konkrete ændringer, du kan foretage i dine annonceimplementeringer, så du kan tjene mere på dit website. Vi kontakter dig kun, hvis vi forventer, at ændringen vil betyde en væsentlig gevinst.

Hyppighed: Med et par måneders mellemrum eller hyppigere, når det er relevant

• Lejlighedsvise nyhedsbreve med tips og optimale løsninger fremgangsmåder

Vores AdSense-nyhedsbreve indeholder optimeringstips, bedste løsninger og andre oplysninger, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din Google AdSense-konto. Vi fortæller dig om nye produkter og funktioner, sender invitationer til begivenheder, fortæller om lokale nyheder og oplyser om vores programpolitikker.

Hyppighed: Otte gange om året

• Lejlighedsvise undersøgelser, der skal hjælpe Google med at forbedre AdSense

Mails i denne kategori omfatter invitationer til at teste nye funktioner eller sende os feedback om dine oplevelser med os. Du modtager muligvis også undersøgelser om Google AdSense, f.eks. vores undersøgelse om udgivernes tilfredshed.

Hyppighed: Ca. to gange om året

• Særtilbud

Disse mails kan indeholde invitationer til vores Google Publishers on Air-events og -webinarer samt nyheder om AdSense-promoveringer eller gaver.

Hyppighed: Med et par måneders mellemrum

• Oplysninger om andre Google-produkter og -tjenester, der kan være interessante for dig

Vi sender dig relevante nyheder og særtilbud fra andre Google-produkter såsom Google Ads og Search Console. Du vil muligvis også modtage tips vedrørende brug af Google Ad Manager.

Hyppighed: Med et par måneders mellemrum eller hyppigere