Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentieblokken

Uw bestaande advertentieblokken bekijken

U kunt informatie over uw bestaande advertentieblokken vinden op de pagina Advertentieblokken in uw account. Standaard worden op deze pagina uw actieve advertentieblokken weergegeven. U kunt uw gearchiveerde advertentieblokken bekijken met behulp van de zoekbalk.

Een advertentieblok archiveren

Als u een advertentieblok niet meer in uw lijst met actieve advertentieblokken wilt zien, kunt u het blok archiveren.

Opmerking: Als u een advertentieblok archiveert, wordt het alleen uit uw lijst verwijderd. Er wordt niet voorkomen dat het advertentieblok advertenties weergeeft. Als u wilt dat een advertentieblok geen advertenties meer weergeeft, kunt u de advertentiecode van uw site verwijderen.
  1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. Klik op Advertentieblokken.
  4. Zoek in de tabel Bestaande advertentieblokken het advertentieblok dat u wilt archiveren.
  5. Plaats de muisaanwijzer op het advertentieblok en klik op Meer Meer en dan Archiveren Archiveren.

Het rapport voor een advertentieblok bekijken

Zo bekijkt u het rapport Advertentieblok voor een specifiek advertentieblok:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Advertenties.
  3. Klik op Advertentieblokken.
  4. Zoek in de tabel Bestaande advertentieblokken het advertentieblok waarvoor u het rapport wilt bekijken.
  5. Plaats de muisaanwijzer op het advertentieblok en klik op Rapport bekijken View report.

Het rapport Advertentieblokken voor dit advertentieblok wordt geopend op de pagina Rapporten.

Tip: Als u een probleem ondervindt met advertenties die niet op uw site worden weergegeven, gebruikt u de probleemoplosser Mijn advertenties worden niet weergegeven.