Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Endre kontaktinformasjonen i AdSense-kontoen din

Du kan oppdatere navn, e-postadresse og telefonnummer i AdSense-kontoen din.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å endre personlig kontaktinformasjon:

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Konto.
  3. Klikk på Innstillinger og deretter på Personlige innstillinger.
  4. Gjør de ønskede endringene i Kontaktinformasjon-delen.
    Merk: E-postadressen for kontakt kan være en annen enn påloggingsadressen, og den trenger ikke være tilknyttet noen Google-konto.
  5. Klikk på Lagre.

Hvis du endrer e-postadressen for kontakt, sender vi en bekreftelses-e-post til den nye e-postadressen.

6. Klikk på bekreftelseslinken i e-posten.

Du viderekobles tilbake til AdSense-kontoen din, der du kan se den oppdaterte kontaktinformasjonen. Dette oppdaterer ikke e-postadressen du bruker til å logge på AdSense-kontoen.

Vi bruker denne kontaktinformasjonen når vi har behov for å kontakte deg.

Hvis du har mottatt en e-post der du blir bedt om å bekrefte en e-postadresse for kontakt i kontoen din, og du ikke har sendt inn denne forespørselen, kan du logge på AdSense-kontoen din og gjennomgå kontaktinformasjonen. Sørg for at du ikke deler påloggingsinformasjonen for Google-kontoen din.