Accountinstellingen

De contactgegevens in uw AdSense-account aanpassen

Update uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, e-mailvoorkeuren en weergavetaal voor contact

Volg de onderstaande stappen om uw persoonlijke contactgegevens op te geven:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account.
  3. Klik op Persoonlijke instellingen.
  4. Vul in het gedeelte 'Persoonlijke instellingen' de velden onder Contact in.
    Het e-mailadres voor contact kan verschillen van het e-mailadres dat u gebruikt om in te loggen en hoeft geen Google-account te zijn.
  5. Klik op Opslaan.
    We sturen een verificatiebericht naar uw e-mailadres voor contact om te controleren of u e-mails kunt ontvangen op dit adres.
  6. Klik op de verificatielink in die e-mail.
    U wordt teruggeleid naar uw AdSense-account, waar de bijgewerkte contactgegevens worden weergegeven. Hiermee wijzigt u niet het e-mailadres waarmee u inlogt op uw AdSense-account.

We gebruiken deze contactgegevens voor onze berichtgeving aan u.

Voordat u in uw AdSense-account betalingen kunt ontvangen, moet uw adres worden geverifieerd. Als u problemen ondervindt bij het verifiëren van uw adres, raadpleegt u onze Probleemoplosser voor pincode.

Als u een e-mail heeft ontvangen waarin wordt gevraagd een persoonlijk e-mailadres voor AdSense-berichtgeving te verifiëren en u hiervoor geen verzoek heeft ingediend, meldt u zich aan bij uw AdSense-account en controleert u uw instellingen voor contact. Deel de inloggegevens voor uw Google-account met niemand anders.