Tillåt och blockera annonser

Översikt över Center för annonsgranskning

Med Center för annonsgranskning får du större insyn och kontroll över annonserna som visas på din webbplats. När du aktiverar Center för annonsgranskning kan du granska enskilda annonser efter att de har visats och bedöma om du vill fortsätta visa dem på dina sidor.

Ad review center

Några viktiga saker att känna till om Center för annonsgranskning:

• Du hittar det på sidan Blockeringskontroller i ditt AdSense-konto.
  • Du kan granska annonser oavsett inriktningstyp (innehållsinriktning, anpassad inriktning och placeringsinriktning).
  • Du kan använda filter- och sökfunktionerna i Center för annonsgranskning för att hitta annonser som du vill granska och blockera.
  • Funktionen kan inte användas med AdSense-produkter.
  • Du kan bara blockera annonser på produktnivå, inte på webbplatsnivå.

Om du vill ha hjälp med att komma igång med Center för annonsgranskning kan du se vår guide för annonsgranskning.

Obs! Annonsblockering bör användas sparsamt. Den mest konkurrenskraftiga atmosfären i annonsauktionen, med största möjliga annonsutrymme som kan konkurrera för en exponering, skapas om alla annonser visas.