Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Styringselementer for blokering

Oversigt over Center for annoncegennemgang

Center for annoncegennemgang er en funktion, der giver dig en større grad af gennemsigtighed og kontrol med hensyn til de annoncer, der vises på dit website. Når du aktiverer Center for annoncegennemgang, kan du gennemgå individuelle annoncer, når de er blevet vist, og vurdere, om de fortsat skal vises på dine sider. Du kan komme godt i gang ved at se vores guide til gennemgang af annoncer ved hjælp af Center for annoncegennemgang.

Et par vigtige ting om Center for annoncegennemgang

• Du finder funktionen på siden Kontrolelementer for blokering på din AdSense-konto
  • Funktionen understøtter alle målretningstyper (kontekstmålretning, tilpasset målretning og placeringsmålretning)
  • Du kan bruge filtrerings- og søgefunktionen som en hjælp til at finde annoncer, der skal gennemgås og eventuelt blokeres
  • Funktionen understøtter ikke alle AdSense-produkter
  • Du kan kun blokere annoncer på produktniveau, ikke på websiteniveau
Bemærk! Blokering af annoncer bør kun bruges i sjældne tilfælde. Hvis alle annoncer vises, giver det en atmosfære med størst mulig konkurrence i annonceauktionen, hvor den største mulige annoncebeholdning konkurrerer om en eksponering.

Ofte stillede spørgsmål

I det følgende kan du se svarene på nogle ofte stillede spørgsmål om Center for annoncegennemgang:

Hvorfor bliver blokerede annoncer stadig vist i Center for annoncegennemgang?

Når du blokerer en annonce ud fra annoncørwebadresse eller annoncekategori, bliver den pågældende annonce muligvis stadig vist i Center for annoncegennemgang, som om den afventer gennemgang. Dette skyldes, at alle annoncer, der har opnået et vist antal eksponeringer i løbet af de seneste 30 dage, bliver vist i Center for annoncegennemgang.

Hvis der inden for de seneste 30 dage er registreret eksponeringer for en annonce, som er blevet blokeret ud fra webadresse eller kategori, bliver den ikke fjernet fra Center for annoncegennemgang med det samme. Den pågældende annonce rykkes i stedet løbende nedad på listen over annoncer til gennemgang (som rangeres efter det opnåede antal eksponeringer), indtil det opnåede antal eksponeringer ikke længere opfylder minimumskravet, hvorefter den fjernes fra listen.

Hvorfor bliver blokerede annoncer stadig vist på mine sider?

Der kan være en forsinkelse på op til 24 timer fra det tidspunkt, hvor du blokerer en annonce, til det tidspunkt, hvor den ikke længere er kvalificeret til at blive vist på dit website. Dette gælder, uanset om annoncen tidligere er blevet godkendt eller blot er tilladt implicit.

Bemærk! Når du blokerer en annonce ud fra annoncørwebadresse eller annoncekategori, bliver den pågældende annonce muligvis stadig vist i Center for annoncegennemgang, som om den afventer gennemgang.