Kom i gang med AdSense-grensesnittet

Nettlesere som støttes for AdSense-grensesnittet

AdSense fungerer med de to nyeste versjonene av nettleserne som er oppført nedenfor. For å få den beste opplevelsen med AdSense anbefaler vi at du holder nettleseren din oppdatert.

Andre nettlesere kan fungere, men det er ikke sikkert du kan bruke alle funksjonene.

Merk:
  • Du må aktivere JavaScript og informasjonskapsler i nettleseren din for å kunne se Google-annonser og bruke AdSense.
  • Enkelte funksjoner i AdSense kan bli påvirket av annonseblokkering. Hvis du opplever problemer, kan du prøve å deaktivere annonseblokkeringen midlertidig.