Käy Omalla AdSense-sivulla, jolta löydät räätälöityjä tietoja tilistäsi. Niiden avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Maksujen keskeyttäminen

Maksujen keskeyttäminen on asetus, jonka avulla voit estää maksujen lähettämisen sinulle tilapäisesti. Kun keskeytät maksut, mainostesi näyttämistä jatketaan ja sinulle kertyy edelleen tuloja normaalisti. Voit jatkaa maksujen suorittamista milloin tahansa poistamalla maksujen keskeytyksen. Lisätietoja maksujen keskeytyksen asettamisesta.

Oliko tästä apua?
Miten sivua voisi parantaa?

Tarvitsetko lisäapua?

Kirjaudu sisään nähdäksesi lisää tukivaihtoehtoja ongelman nopeaan ratkaisuun

true
' data-mime-type=
AdSense-sivusi

Tutustu AdSense-sivuun – uuteen resurssiin, joka sisältää tiliäsi koskevia räätälöityjä tietoja ja uusia mahdollisuuksia ja jonka avulla voit saada parhaan mahdollisen hyödyn AdSensesta.

Haku
Tyhjennä haku
Sulje haku
Google-sovellukset
Päävalikko
Ohjekeskushaku
false
false
true
157
false
false