Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Öka annonstäckningen på din webbplats

Du kan få bättre resultat om du lägger till flera annonsenheter, eftersom du då kan visa fler annonser från vårt stora utbud. Förutsatt att du inte placerar mer annonser än innehåll på sidorna kan du använda en valfri kombination av annonsenheter och/eller sökrutor på samtliga sidor på din webbplats. Mer information finns i vår policy för annonsutrymmets värde.

Exempel på tre annonser på en sida med AdSense.

Tips

Placera annonserna på de sidor som får mest trafik. Läs mer om rekommenderade metoder för annonsplacering.

Prenumerera på optimeringstips!