Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

De advertentiedekking op uw site vergroten

Als u meerdere advertentieblokken toevoegt, kunt u effectiever gebruikmaken van onze grote advertentievoorraad en zo de prestaties optimaliseren. Op elke pagina van uw site kunt u een combinatie van advertentieblokken en/of zoekvakken plaatsen. Zorg er wel voor dat uw pagina's niet meer advertenties dan content bevatten. Bekijk ons beleid voor voorraadwaarde voor meer informatie.

Voorbeeld van 3 advertenties op een pagina met AdSense.

Tips

Plaats advertenties op de pagina's die het meeste verkeer ontvangen. Bekijk voor meer informatie deze praktische tips voor advertentieplaatsing.

Aanmelden voor optimalisatietips