Mainosten salliminen ja estäminen

Yleisten luokkien estäminen AdSensessa

Voit estää tiettyihin yleisiin luokkiin ja alaluokkiin kuuluvien mainosten näkymisen sivustollasi päivittämällä AdSense-tilisi Yleiset luokat ‑asetukset. Jos suodatat mainosluokan luokkasuodatuksen avulla, kaikkien kohdistustyyppien ja mainosmuotojen näkyminen estetään. Voit estää yleiset luokat tuotetasolla tai sivustotasolla.

Tällä hetkellä luokan mukaan voi estää ainoastaan tietynkielisiä mainoksia sivuston kielestä riippumatta.

Voit estää mainoksia enintään 497 luokasta. Osa yleisistä luokista on päällekkäisiä joidenkin arkaluontoisten luokkien kanssa.

Esto sivustotasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Varmista, että Sisältö on valittuna.
  4. Valitse Sisältö-osiosta verkkotunnus tai aliverkkotunnus, jolle haluat asettaa eston.
    Jos sivustoasi ei näy luettelossa, voit lisätä sen sivustojen hallintaominaisuuden avulla.
  5. Klikkaa Hallinnoi yleisiä luokkia.
  6. Salli tai estä luokkia Yleiset luokat ‑sivulla olevilla säätimillä. Muutokset tallentuvat automaattisesti.

Esto tuotetasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Klikkaa tuotettasi. Esimerkiksi koskien AdSense sisällölle -ohjelmaa, valitse Sisältö.
  4. Klikkaa Hallinnoi yleisiä luokkia.
  5. Salli tai estä luokkia Yleiset luokat ‑sivulla olevilla säätimillä. Muutokset tallentuvat automaattisesti.
Yleiset luokat ‑sivulla näkyvien mainosten näyttökertojen yhteenlaskettu prosenttiosuus voi olla suurempi tai pienempi kuin 100 %, koska mainokset on voitu luokitella useisiin luokkiin tai niitä ei välttämättä ole luokiteltu mihinkään luokkaan.