Mainosten salliminen ja estäminen

Yleisten luokkien estäminen AdSensessa

Voit estää tiettyihin yleisiin luokkiin ja alaluokkiin kuuluvien mainosten näkymisen sivustollasi päivittämällä AdSense-tilisi Yleiset luokat ‑asetukset. Jos suodatat mainosluokan luokkasuodatuksen avulla, kaikkien kohdistustyyppien ja mainosmuotojen näkyminen estetään. Voit estää yleiset luokat tuotetasolla tai sivustotasolla.

Luokan mukaan estämistä tuetaan tällä hetkellä vain tietyillä kielillä sivuston kielestä riippumatta.

Voit estää mainoksia enintään 497 luokasta. Osa yleisistä luokista on päällekkäisiä joidenkin arkaluontoisten luokkien kanssa.

Esto sivustotasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Varmista, että Sisältö on valittuna.
  4. Valitse Sisältö-osiosta verkkotunnus tai aliverkkotunnus, jolle haluat asettaa eston.
    Jos luettelossa ei näy sivustoasi, voit lisätä sen sivustojen hallinta ‑ominaisuuden avulla.
  5. Klikkaa sivun yläreunan vaakapalkista Yleiset luokat ‑välilehteä.
  6. Salli tai estä luokkia sivun asetusten avulla. Valinta tallentaa muutokset automaattisesti.

Esto tuotetasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Klikkaa tuotettasi. Esimerkiksi koskien AdSense sisällölle -ohjelmaa, valitse Sisältö.
  4. Klikkaa sivun yläreunan vaakapalkista Yleiset luokat ‑välilehteä.
  5. Salli tai estä luokkia sivun asetusten avulla. Valinta tallentaa muutokset automaattisesti.
Yleiset luokat -sivulla näkyvien mainosten näyttökertojen yhteenlaskettu prosenttiosuus voi olla suurempi tai pienempi kuin 100 %, koska mainokset on voitu luokitella useisiin luokkiin tai niitä ei ole luokiteltu mihinkään luokkaan.