Bränditurvallisuus

Yleisten luokkien estäminen AdSensessa

Estä yleisten luokkien mainoksia säädinten avulla #blockingcontrols #generalcategories

Voit estää yleisiin luokkiin, kuten vaatteisiin, internetiin, kiinteistöihin ja ajoneuvoihin, liittyvät mainokset. Yleisten luokkien estäminen on käytettävissä vain tietynkielisille mainoksille sivuston kielestä riippumatta.

Emme ole riippuvaisia ainoastaan mainostajien omista luokitteluista, vaan järjestelmämme luokittelee mainokset automaattisesti. Tekniikkamme suodattaa eri kategorioihin kuuluvat mainokset niin hyvin kuin mahdollista. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki aiheeseen liittyvät mainokset estetään.

Voit estää enintään 200 yleistä luokkaa. Osa yleisistä luokista on päällekkäisiä joidenkin arkaluontoisten luokkien kanssa.

Yleisten luokkien estäminen sivustolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Bränditurvallisuus.
  3. Klikkaa tuotettasi. Valitse esimerkiksi Sisältö AdSense for Content ‑mainoksille.
  4. Klikkaa Eston hallinta.
  5. Lisää sen sivuston nimi, jolle haluat asettaa eston, ja klikkaa Hae.
  6. Klikkaa sivuston nimeä Hae sivustoja ‑valintaikkunasta.
    Vinkki: Jos sivustoasi ei näy listassa, voit lisätä sen sivustojen hallintaominaisuuden avulla.
  7. Klikkaa Hallinnoi yleisiä luokkia.
  8. Salli tai estä luokkia Yleiset luokat ‑sivulla olevilla säätimillä. Muutokset tallentuvat automaattisesti.

Yleisten luokkien estäminen kaikilla sivustoilla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Bränditurvallisuus.
  3. Klikkaa tuotettasi. Valitse esimerkiksi Sisältö AdSense for Content ‑mainoksille.
  4. Klikkaa Eston hallinta.
  5. Klikkaa Hallinnoi yleisiä luokkia.
  6. Salli tai estä luokkia Yleiset luokat ‑sivulla olevilla säätimillä. Muutokset tallentuvat automaattisesti.
Huom. Yleiset luokat ‑sivulla näkyvien mainosten näyttökertojen yhteenlaskettu prosenttiosuus voi olla suurempi tai pienempi kuin 100 %, koska mainokset on voitu luokitella useisiin luokkiin tai niitä ei välttämättä ole luokiteltu mihinkään luokkaan.

Yleisten luokkien estämisessä tuetut kielet

Yleisten luokkien esto on käytettävissä vain alla luetelluilla kielillä. Jos estät jonkin yleisen luokan ja kyseiseen luokkaan kuuluvissa mainoksissa on käytetty tuettua kieltä, luokkaan kuuluvat mainokset estetään.

Joillakin kielillä voi estää eri luokkia kuin toisilla. Katso tarkemmat tiedot alla olevasta taulukosta.

Tuettu kieli Ei koske luokkia
Yksinkertaistettu kiina
Hollanti
Englanti
Ranska
  • Laihdutuslisäravinteet
  • Eläkesäästötilit
  • Käänteiset asuntolainat
Saksa
  • Pika- ja hätälainat
Italia
  • Vakuudettomat luotot ja lainanannot
  • Eläkesäästötilit
Japani
  • Ampuma-aseet
Puola
Portugali
  • Pankki- ja maksukortit
  • Spreadbetting
  • Eläkesäästötilit
  • Asuntolainan jälleenrahoituslainat
Venäjä
Espanja
  • Autoluotot
Turkki