Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Styringselementer for blokering

Bloker generelle kategorier i AdSense

Du kan blokere annoncer fra generelle kategorier, f.eks. tøj, internet, fast ejendom og køretøjer. Blokering af generelle kategorier er tilgængelig for annoncer på et begrænset antal sprog, uanset websitets sprog.

Vores system klassificerer annoncer automatisk, og vi bruger ikke annoncørleveret kategorisering. Vores teknologi bortfiltrerer efter bedste evne annoncer fra disse kategorier. Vi kan dog ikke garantere, at alle relaterede annoncer blokeres.

Du kan maksimalt blokere 200 generelle kategorier. Du konstaterer muligvis, at nogle generelle kategorier overlapper visse følsomme kategorier.

Bloker generelle kategorier på et website

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering.
  3. Kontrollér, at "Indhold" er valgt.
  4. Vælg det domæne eller underdomæne, hvor blokeringen skal aktiveres, under Indhold.
    Tip! Hvis dit website ikke er med på listen, kan du tilføje det via funktionen til websiteadministration.
  5. Klik på Administrer generelle kategorier.
  6. Brug kontrolelementerne på siden "Generelle kategorier" til at tillade eller blokere kategorier. Ændringerne gemmes automatisk, når du har foretaget dit valg.

Bloker generelle kategorier på alle websites

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Kontrolelementer for blokering.
  3. Klik på dit produkt. Klik f.eks. på Indhold for "AdSense til indhold".
  4. Klik på Alle websites.
  5. Klik på Administrer generelle kategorier.
  6. Brug kontrolelementerne på siden "Generelle kategorier" til at tillade eller blokere kategorier. Ændringerne gemmes automatisk, når du har foretaget dit valg.
Bemærk! Den samlede procentdel af annonceeksponeringerne, der vises på siden "Generelle kategorier", kan være større eller mindre end 100 %, da nogle annoncer kan blive klassificeret i flere kategorier, og andre slet ikke bliver klassificeret i nogen kategori.

Understøttede sprog for blokering af generelle kategorier

Blokering af generelle kategorier er kun tilgængeligt på nedenstående sprog. Når du blokerer en generel kategori, vil annoncer i den pågældende kategori blive blokeret, hvis de er på et af de understøttede sprog.

På nogle sprog er bestemte kategorier ikke inkluderet, eller der findes flere kategorier, der kan blokeres. Få flere oplysninger i nedenstående tabel:

Understøttet sprog Bortset fra:
Kinesisk (forenklet) Ikke tilgængelig
Hollandsk Ikke tilgængelig
Engelsk Ikke tilgængelig
Fransk
  • Tilskud til vægttab
  • 401(K)'er
  • Stående lån
Tysk
  • Akutlån
Italiensk
  • Kredit og udlån uden sikkerhed
  • 401(K)'er
Japansk
  • Pistoler og skydevåben
Polsk Ikke tilgængelig
Portugisisk
  • Betalingskort og checks
  • Spreadbetting
  • 401(K)'er
  • Omlægning af huslån
Russisk Ikke tilgængelig
Spansk
  • Lån med sikkerhed
Tyrkisk Ikke tilgængelig