Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Wat is de definitie van 'activiteiten in de VS'?

Activiteiten in de Verenigde Staten (VS) betreffen het hebben van werknemers of eigendommen in de VS die op enigerlei wijze zijn betrokken bij opbrengst die door de uitgever wordt gegenereerd via het AdSense-programma. Dit is inclusief, maar niet beperkt tot, het bezit van webservers of hostingservices in de VS of het in dienst hebben van personeel dat bij een van de onderstaande activiteiten is betrokken:

• Het instellen of opzetten van een webserver, hostingservice of website.
  • Het ontwikkelen van content voor uw website.
  • Marketing met als doel een gebruikersbasis voor uw site aan te trekken.
  • Telefonische ondersteuning voor uw site.
  • Het inkopen van producten voor uw site.
  • Het onderhouden van uw site.

Over het algemeen vallen de volgende activiteiten op zich niet onder activiteiten in de VS: samenwerking met een niet-gerelateerde, externe Amerikaanse webhostingservice die uw webpagina's host, huur van webservers in de VS van een niet-gerelateerde derde partij of het laten verzenden van uw betaling naar een Amerikaanse postbus of doorstuuradres.