Mainosyksiköt

Tietoja mainosyksiköistä

Mainoskoodin avulla voit luoda sivustollesi paikkoja, joissa Google-mainokset näkyvät #adunits #adcode

Mainosyksiköllä tarkoitetaan yhtä tai useampaa Google-mainosta, jotka voivat näkyä, kun sivustolle on liitetty AdSense-mainoskoodin pätkä. Voit luoda, muokata ja ylläpitää mainosyksiköitä AdSense-tilisi Mainokset-sivulla. Mainosyksiköiden avulla voit vaikuttaa siihen, missä mainokset näkyvät, ja natiivimainosyksiköitä voi myös muokata monipuolisesti.

Mainosyksikkötyypit

AdSensessa on saatavilla useita erityyppisiä mainosyksiköitä. Jos Display-mainosyksikkö ei vastaa sivustosi vaatimuksia, kokeile jotakin alla esitellyistä erikoismainosyksiköistämme.

Mainosyksikkö Kuvaus
Display
  • Monipuolinen mainosmuoto, joka toimii hyvin missä tahansa.
  • Display-mainokset ovat oletuksena responsiivisia, mikä tarkoittaa, että niiden koko mukautuu automaattisesti sivun asetteluun ja käyttäjien laitteisiin sopivaksi.
  • Voidaan muokata siten, että yksikössä näkyy kiinteitä mainoskokoja.
  • Yhteensopiva AMP-sivujen kanssa.
In-Feed
  • Syötteeseen (esimerkiksi artikkeli- tai tuotelistalle) sopivia natiivimainoksia, jotka tarjoavat hyvän käyttökokemuksen.
In-Article
  • Sivun kappaleiden väliin saumattomasti sopivia natiivimainoksia, jotka parantavat lukukokemusta.
Multiplex-mainokset
  • Tämä on ruudukoihin perustuva mainosyksikkö, jossa näkyy sisältösuositustyyppisiä natiivimainoksia.
Hakukone
  • Googlea käyttävä hakukone, joka lisää mainoksia hakutulosten yhteyteen.