Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Vejledning til implementering af kode

Hent og kopiér AdSense-koden

Du kan hente og kopiere AdSense-koden på siden Annoncer på din AdSense-konto. Måden, du genererer AdSense-koden på, afhænger af, om du bruger automatiske annoncer eller annonceenheder. Bemærk! I forbindelse med automatiske annoncer behøver du kun AdSense-koden, men i forbindelse med annonceenheder skal du både bruge AdSense-koden og koden til annonceenheder.

Sådan henter og kopierer du koden til automatiske annoncer

Hvis du vil generere AdSense-koden til automatiske annoncer, skal du først konfigurere automatiske annoncer for hele dit website. Hvis du allerede har gjort dette, kan du hente AdSense-koden på følgende måde:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Hent kode.
  4. Klik på Kopiér kodestykke.
Tip! Når du har kopieret AdSense-koden, består næste trin i at indsætte den mellem taggene <head> og </head> på din side. Få oplysninger om, hvor AdSense-koden skal placeres i din HTML-kode.

Sådan henter og kopierer du koden til annonceenheder

Du skal oprette en annonceenhed, før du kan generere koden til annonceenheder. Hvis du allerede har gjort dette, kan du hente AdSense-koden og koden til annonceenheder på følgende måde:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Annoncer.
  3. Klik på Efter annonceenhed.
  4. Find den annonceenhed, hvis kode du vil hente, i tabellen "Eksisterende annonceenheder".
  5. Hold markøren over annonceenheden, og klik på Hent kode Integrer.
  6. Kopiér hele koden til annonceenheder.
Tip! Når du har kopieret koden til annonceenheder, består næste trin i at indsætte den i HTML-koden på din side. Få oplysninger om, hvor koden til annonceenheder skal placeres i din HTML-kode.