AdSense haulle

AdSense-tulojen jako

AdSense sisällölle -ohjelman avulla mainoksia näyttävät julkaisijat saavat 68 prosenttia siitä tuotosta, jonka Google on hyväksynyt palvelun yhteydessä. AdSense haulle -ohjelman julkaisijat saavat 51 prosenttia Googlen hyväksymästä tuotosta. Nämä prosenttiosuudet ovat samat julkaisijan maantieteellisestä sijainnista riippumatta eivätkä perustu julkaisijoiden keskiarvoon. Emme paljasta muiden AdSense-tuotteiden tulojen jakoa. Muiden tuotteiden tulojen jako vaihtelee tuotteiden kehittämis- ja tukikustannusten mukaan.

Katso tilin tulojen jakoa koskevat tiedot seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Tili.
  3. Kunkin tuotteen tulojen jako-osuus näkyy Tilin tiedot -osion aktiivisten tuotteiden vieressä.
Revenue Share

Uskomme, että käyttämämme tulojen jako-osuus on erittäin kilpailukykyinen. Pelkän tulojen jako-osuuden tarkasteleminen saattaa kuitenkin olla harhaanjohtavaa. Sinun kannattaa ennemmin keskittyä sivustosi kokonaistuloihin. Jos Googlen huutokauppa sivustosi mainosjakaumasta tuottaa esimerkiksi 100 euroa, 68 prosentin tulojen jako-osuudella saisit AdSense-ohjelmalla 68 euroa. Jokin toinen mainosverkosto saattaa tarjota 80 prosentin tulojen jako-osuutta, mutta mainostajilta peritään ainoastaan 50 euroa. Tässä tapauksessa sinä saat 40 euroa.

AdSense-sivustoilla näkymisestä kilpailee suuri määrä mainostajia. Järjestelmämme varmistaa, että ansaitset mahdollisimman paljon jokaisesta saamastasi mainoksen näyttökerrasta.