Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

AdSense-indtjening

AdSense-omsætningsandel

For at vise annoncer med AdSense til indhold får udgivere 68 % af den omsætning, som Google anerkender i forbindelse med tjenesten. Hvad angår AdSense til søgning, får udgivere 51 % af den indtjening, Google anerkender. Disse procentsatser er konstante, uanset udgiverens geografiske placering, og de er ikke på nogen måde et gennemsnit mellem udgivere. Vi offentliggør ikke omsætningsandelen for andre AdSense-produkter. Omsætningsandelen varierer for de forskellige produkter på grund af forskelle i udviklings- og supportomkostninger ved disse produkter.

Du kan få oplysninger om din omsætningsandel på din konto:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Konto.
  3. I sektionen "Kontooplysninger" vises hver enkelt omsætningsandel ud for "Aktive produkter".
Revenue Share

Vi mener, vores indtjeningsandel er særdeles konkurrencedygtig. Indtjeningsandele kan imidlertid være misvisende, så vi vil opfordre dig til at fokusere på den samlede indtjening, der er genereret for dit website. Hvis Googles auktion over annoncebeholdning på dit website f.eks. genererer 1.000 DKK, får du med vores indtjeningsandel på 68 % 680 DKK via AdSense. Andre annoncenetværk tilbyder måske en indtjeningsandel på 80 %, men kan kun indsamle 500 DKK fra annoncørerne, og det betyder, at du kun ville tjene 400 DKK.

I kraft af det store antal annoncører, der konkurrerer om at få deres annoncer vist på AdSense-websites, sørger vores system for, at du tjener mest muligt på hver eneste annonceeksponering, du får.