Tillåt och blockera annonser

Aktivera Center för annonsgranskning

Så här aktiverar du Center för annonsgranskning:

1. Logga in på ditt AdSense-konto.
  2. Klicka på Blockeringskontroller.
  3. Klicka på produkten. Klicka till exempel på Innehåll för AdSense for Content.
  4. Klicka på Center för annonsgranskning.
  5. Klicka på Aktivera.

Center för annonsgranskning är aktiverat. Du kan börja granska annonser efter cirka en timme.

Först ser du bara annonser som har visats på din webbplats sedan Center för annonsgranskning aktiverades. Under de nästföljande dagarna tillkommer ytterligare annonser på fliken Inte granskade i Center för annonsgranskning.