Mainosten salliminen ja estäminen

Ad Review Centerin käyttöönotto

Ota Ad Review Center käyttöön seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Klikkaa tuotettasi. Valitse esimerkiksi Sisältö AdSense sisällölle ‑ohjelmalle.
  4. Valitse Ad Review Center.
  5. Valitse Ota käyttöön.

Ad Review Centerisi on nyt otettu käyttöön. Voit aloittaa mainosten tarkistuksen noin tunnin kuluttua.

Näet aluksi vain mainokset, jotka ovat näkyneet sivustollasi sen jälkeen, kun Ad Review Center otettiin käyttöön. Lisää mainoksia tulee näkyviin Ad Review Centerin Tarkistamaton-välilehdelle seuraavan parin päivän aikana.