Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Tillgång till webbplatsen

Inkludera din webbplats i Googles sökresultat

Nyckeln till att lyckas med AdSense är att bli igenkänd och få mycket kvalitetstrafik. Om du vill optimera trafiken till din webbplats rekommenderar vi att du läser våra riktlinjer för Google Sök för tips om du hur kan utveckla innehållet och strukturen på dina sidor. Genom att skicka in dina webbadresser till Google Search Console kan du få användarna att upptäcka flera av dina webbsidor och förbättra webbplatsens täckning.