Tilpasning av annonser

Utvidede tekstannonser

Når du ser en tekstannonse som har blitt utvidet til å oppta en større del av en annonseenhet eller hele annonseenheten, kan det hende du ser enten en plasseringsmålrettet eller en nøkkelordmålrettet tekstannonse.

Plasseringsmålrettede tekstannonser vises når annonsører velger bestemte nettsteder å kjøre annonsene sine på, med betaling per visning. Annonsene deres utvides så de fyller en hel annonseenhet, slik at plasseringsmålrettede annonser blir enda mer attraktive for annonsørene, noe som fører til høyere bud og dermed høyere inntekt for utgiverne våre.

Nøkkelordmålrettede tekstannonser kan også utvides hvis vi mener at en større annonse kommer til å gi bedre resultater for en bestemt side. AdSense-teknologien vår fastsetter automatisk det optimale antallet annonser som skal vises, og viser bare færre annonser hvis dette øker inntektsgenereringen.

Det er for øyeblikket ikke mulig å velge bort visning av utvidede tekstannonser. Antall annonser som vises i annonseenhetene dine fastsettes automatisk, for å maksimere klikkfrekvens og inntekt.