Maksut

Arvioidut ja toteutuneet tulot

Tililläsi olevien raporttien tarkoituksena on antaa arvioita tilin tämänhetkisestä toiminnasta. Tulosraportit-välilehdeltä löytyvät arvioidut tulot muuttuvat kuitenkin lopullisiksi vasta kuun lopussa, jolloin niistä vähennetään kelpaamattomat klikkaukset tai impressiot. Kelpaamattomista klikkauksista tai impressioista kertyneet tulot hyvitetään asianosaisille mainostajille. Varmistamme, että saat maksun kaikista toteutuneista tuloista, jotka ovat kertyneet hyväksyttävistä klikkauksista ja impressioista. Näet toteutuneet tulot maksujen ja tapahtumahistorian välilehdeltä.
Kelpaamattoman toiminnan vuoksi tehdyt vähennykset voivat aiheuttaa sen, että toteutuneet tulot poikkeavat arvioiduista tuloista. Vähennysten avulla varmistamme, että mainostajat maksavat vain hyväksyttävistä klikkauksista. Tämä puolestaan suojaa laajempaa mainonnan ekosysteemiä, johon myös sinä kuulut.

Pidätämme lisäksi oikeuden muokata julkaisijan tuloja siinä tapauksessa, että mainostaja, jonka mainoksia on näkynyt julkaisijan sivustolla, jättää maksamatta. Tällaiset mainostajat ovat saattaneet käyttää varastettuja credit-kortteja tai laiminlyödä maksujaan muulla tavoin. Google pyrkii parhaansa mukaan ehkäisemään tällaisia tapauksia ja tarjoamaan käyttäjille, julkaisijoille ja mainostajille turvalliset olosuhteet.

Emme voi antaa tarkkaa tietoa päivä- tai sivustokohtaisista tulojen oikaisuista, koska haluamme pitää kelpaamattoman toiminnan tunnistusjärjestelmämme toimivana ja varmistaa, etteivät käyttäjät pysty kiertämään sitä. Kelpaamattoman toiminnan suojauksia käytetään, jotta AdSense-verkosto pysyisi turvallisena ja hyödyllisenä ympäristönä mainostajille, julkaisijoille ja käyttäjille.

Tässä joitain ohjeita, joiden avulla voit tunnistaa kelpaamattoman toiminnan ja vähentää sitä:

• Tutki Google Analyticsin avulla, ovatko liikenteen lähteet muuttuneet 90 viime päivän aikana. Tarkista, onko tuntemattomista liikenteen lähteistä tullut liikenne- tai latauspiikkejä.
  • Tutustu AdSense-käytäntöjen aloitusoppaaseen. Käy läpi mainosten sijoittelukäytännöt. Kelpaamaton toiminta johtuu usein mainosten huonosta toteutuksesta, joka voi olla korjattavissa.
  • Ilmoita mainostesi kelpaamattomista klikkauksista tai impressioista liikenteen laadun asiantuntijoillemme tällä lomakkeella. Lisää lomakkeeseen mahdollisimman paljon tietoa. Antamasi tiedot auttavat liikenteen laadusta vastaavaa tiimiämme tilisi tutkimisessa. Et välttämättä saa tiimiltä henkilökohtaista vastausta, mutta tilillesi lisätään aiheeseen liittyvä merkintä myöhempää käyttöä varten.
Lisätietoa mainosliikenteen laadusta saat liikenteen laatua käsittelevältä sivustolta.