Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Betalingen

Biedt AdSense een factuur of betalingsbewijs?

U kunt een betalingsbewijs afdrukken door op de link Automatische betaling voor die maand te klikken in de lijst met recente transacties. #betalingen

Ja, er is een betalingsbewijs beschikbaar in uw account zodra er een betaling wordt uitgevoerd. Het betalingsbewijs is een afdrukbare pagina met relevante gegevens over uw betaling. U kunt deze pagina afdrukken om al uw betalingen bij te houden, om deze aan uw bank te overleggen bij het storten van uw AdSense-cheque of voor uw boekhouding.

Voor toegang tot het betalingsbewijs voor een specifieke betaling doet u het volgende:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Betalingen en dan Informatie voor betalingen.
  3. Klik op Transacties bekijken.
  4. Klik op de pagina Transacties op de link Automatische betaling voor de betaling waarvan u een betalingsbewijs wilt.

Dan wordt u naar uw betalingsbewijs geleid. Houd er rekening mee dat deze kwitantie alleen mag worden gebruikt in strikte overeenstemming met de Algemene Voorwaarden van AdSense.

Houd er rekening mee dat uw deelname aan AdSense niet betekent dat u een werknemer bent van Google Inc. U bent echter wel gebonden aan de Algemene Voorwaarden. Schending van deze voorwaarden kan ertoe leiden dat uw account wordt geannuleerd.