Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Annonser för spel (beta)

Registrera dig för Annonser för spel (beta)

Med annonser för spel (beta) kan du öka dina intäkter genom att visa mellansidesannonser och premierade annonser i dina HTML5-spel (H5). Detta är för närvarande en betaversion. Ange ditt intresse via detta formulär så att vi kan uppdatera dig när vi utökar betaversionen och gör produkten allmänt tillgänglig. Läs mer om fördelarna med Annonser för spel (beta).

Det här behöver du veta

• Vi kan inte garantera att ditt konto aktiveras eftersom det måste kvalificeras som partner.
  • Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Google kontaktar dig för framtida produktuppdateringar gällande Annonser för spel.
  • Vi sparar denna data och behandlar den i enlighet med Googles integritetspolicy.
Obs! Vi tar inte längre emot ansökningar om den äldre AdSense for Games-produkten. Om du vill tjäna pengar på H5-spel kan du registrera dig för Annonser för spel (beta).