Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account kunt vinden waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

H5 Games-advertenties (bèta)

Aanmelden voor H5 Games-advertenties (bèta)

Met H5 Games-advertenties (bèta) kunt u meer inkomsten genereren door interstitial-advertenties en advertenties met beloning weer te geven in uw HTML5-games (H5). De bètaversie is momenteel beschikbaar. Laat ons via dit formulier weten of u geïnteresseerd bent. Als u het interesseformulier invult, kunnen we u ook op de hoogte houden wanneer het product algemener beschikbaar komt. Bekijk meer informatie over de voordelen van H5 Games-advertenties (bèta).

Wat u moet weten

• We kunnen niet garanderen dat uw account wordt goedgekeurd, omdat we eerst moeten beoordelen of u in aanmerking komt om partner te worden.
  • Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat Google contact met u opneemt om u te informeren over toekomstige productupdates voor H5 Games-advertenties.
  • We bewaren deze gegevens en verwerken ze in overeenstemming met het Privacybeleid van Google.

Wilt u advertenties tonen in uw H5-games en aan het beleid voldoen?

Bekijk onze infographic met best practices voor H5-games voor meer informatie.