Onlangs hebben we Uw AdSense-pagina gelanceerd. Hier vindt u gepersonaliseerde informatie over uw account waarmee u het maximale uit AdSense kunt halen.

Advertenties voor games (bèta)

Aanmelden voor Advertenties voor games (bèta)

Met Advertenties voor games (bèta) kunt u meer inkomsten genereren door in uw HTML5-games (H5-games) interstitial-advertenties en advertenties met beloning weer te geven. Advertenties voor games bevindt zich momenteel in de bètafase. Als u in deze functie geïnteresseerd bent, vult u dit formulier in. Wij laten het u dan weten wanneer we de bèta verder uitbreiden en het product algemeen beschikbaar maken. Lees meer informatie over de voordelen van Advertenties voor games (bèta).

Wat u moet weten

• We kunnen niet garanderen dat uw account wordt goedgekeurd, omdat we eerst moeten beoordelen of u in aanmerking komt om partner te worden.
  • Door dit formulier in te vullen, gaat u ermee akkoord dat Google contact met u opneemt om u te informeren over toekomstige productupdates voor Advertenties voor games.
  • We bewaren deze gegevens en verwerken ze in overeenstemming met het Privacybeleid van Google.
Opmerking: We accepteren geen aanmeldingen meer voor het oude product AdSense voor games. Als u inkomsten wilt genereren met H5-games, meldt u zich aan voor Advertenties voor games (bèta).