Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Anuncis en jocs H5 (beta)

Registrar-se a Anuncis en jocs H5 (beta)

Anuncis en jocs H5 (beta) us permet incrementar els guanys mostrant anuncis intersticials i amb recompensa als jocs HTML5 (H5). Actualment es troba en versió beta. Indiqueu el vostre interès mitjançant aquest formulari. Quan empleneu el formulari d'interès, també podreu rebre actualitzacions a mesura que el producte tingui més disponibilitat general. Obteniu més informació sobre els avantatges que ofereix Anuncis en jocs H5 (beta).

Què heu de saber

• No es garanteix l'aprovació del compte, ja que està subjecta als criteris d'idoneïtat del partner.
  • En emplenar aquest formulari, accepteu que Google us informi sobre actualitzacions de producte futures d'Anuncis en jocs H5.
  • Conservarem aquestes dades i les tractarem d'acord amb la política de privadesa de Google.

Voleu mostrar anuncis als jocs H5 i complir la política?

Obteniu més informació a la infografia sobre pràctiques recomanades de la política de jocs H5.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.