AdSense for video

Tekninen pika-aloitusopas (AFV)

Aloitusopas on tarkoitettu asiantuntijoille, jotka näyttävät mainoksia Android- tai iOS-videosoittimessa taikka HTML5-internetvideosoittimessa Googlen interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketin avulla.

Lyhyt esittely

AdSense for videoille hyödyntää Googlen interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspakettia. Ohjelmistokehityspaketin avulla voit pyytää AdSense-mainoksia ja sitoa siten videosisällön ja mainonnan entistä tiiviimmin yhteen. Nämä tuotteet ovat AdSensen käyttöehtojen, AdSense- ohjelmasääntöjen ja tuotekohtaisten käyttöohjeiden alaisia. Muista, että liian aggressiivisten tai virheellisten käyttötapojen ansiosta syntyneillä vahinkoklikkauksilla on seurauksensa, joista vakavin on tilin sulkeminen.

Mainosten pyytäminen ja näyttäminen interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketin avulla sisältää mainospyynnön määrittämisen, itse mainoksen laatimisen ja mainoksen näyttämisen oikealla hetkellä. Voit testata ohjelmistokehityspakettia oletusjulkaisijatunnuksen ca-video-pub-4968145218643279 avulla. Sinun on annettava tilisi hallinnoijalle esimerkki integroinnistasi, ennen kuin saat luvan ottaa mainokset käyttöön sivustoillasi.

Integrointivaihtoehdot

Kolmannen osapuolen videosoitin

Yksi helpoimmista tavoista tulouttaa sisältöä AdSense for videoille ‑ohjelman avulla on käyttää kolmannen osapuolen videosoitinta, jossa on jo integroituna interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketti.

Alla olevassa taulukossa lueteltujen kumppanien videosoittimissa on integroituna Googlen interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketti, jota tarvitaan sisällön tulouttamiseen AdSense for videoille ‑ohjelman avulla joko suoraan tai Google Ad Managerin kautta.

IMA3: The latest video SDK

Partner HTML5 iOS Android Available guides
Akamai Supported Supported Supported HTML5 | iOS | Android
Anvato Supported Supported Supported HTML5 | iOS | Android
Blue Billywig Supported     HTML5
Brid.tv Supported   Supported HTML5 | Android
Brightcove Supported Supported Supported HTML5 | iOS | Android
Flowplayer Supported     HTML5
JW Player Supported Supported Supported HTML5 | iOS | Android
Kaltura Supported Supported Supported HTML5 | iOS | Android
Limelight video Supported     HTML5
Mecloud Supported     HTML5
Mow Player Supported     HTML5
Ooyala Supported Supported Supported HTML5 | iOS | Android
Playwire Supported     HTML5
Radiant Media Player           Supported     HTML5
SambaTech Supported     HTML5
THEOplayer Supported Supported Supported HTML5 | iOS | Android
mpx/thePlatform Supported     HTML5
Vidazoo Supported     HTML5
Video.js Supported     HTML5

Saat lisätietoja kolmannen osapuolen videosoittimien käytöstä ottamalla yhteyttä kumppaneihin.

Oma videosoitin

Julkaisijoiden, jotka haluavat tulouttaa sisältöä AdSense for videoille ‑ohjelman avulla ja joilla on muokattu tai oma videosoitin, on integroitava interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketti suoraan videosoittimeen. Ohjelmistokehityspaketti on saataville useille eri alustoille:

Jos sinulla on teknisiä ongelmia minkä tahansa interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketin integroinnissa, saat tukea interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketin teknisestä keskusteluryhmästä. Siellä voit myös ilmoittaa virheistä ja ehdottaa uusia ohjelmistokehityspaketin ominaisuuksia.

VAST- ja VPAID JS ‑yhteensopiva videosoitin

Julkaisijat, joiden videosoittimeen ei ole integroitu Googlen interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspakettia, voivat silti tulouttaa videosisältöä IMA-sovittimen tagin avulla, jos videosoitin on VAST 2- tai VAST 3 ‑yhteensopiva sekä VPAID 2 JS ‑yhteensopiva. Huom. IMA-sovitin on tuettu vain internetpohjaisissa videosoittimissa.

Interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketin suora integrointi on aina suositeltavaa, sillä se mahdollistaa useampien ominaisuuksien käytön kuin IMA-sovitin. Näitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi dynaaminen kohdistaminen, näyttötiheyden rajoitus, kilpailukykyinen erottelu, mainosten ajoitus mainossäännöillä ja VMAP. Jos interaktiivista multimediaa käyttävien mainosten ohjelmistokehityspaketin suora integrointi ei ole mahdollista, IMA-sovittimen avulla voi kuitenkin päästä AdSense for videoille ‑ohjelman mainoksiin.

Kun olet valinnut integrointivaihtoehdon, lähetä toteutuksesi tarkistettavaksi noudattamalla AdSense for videoille ‑määritysohjeita.