Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Monetització i anuncis

Definició de trànsit no vàlid

El trànsit no vàlid inclou els clics o les impressions que poden incrementar de manera artificial els costos d'un anunciant o els guanys d'un editor. El trànsit no vàlid inclou el trànsit intencionadament fraudulent, a més dels clics accidentals.

El trànsit no vàlid inclou, entre d'altres:

• Clics o impressions generats per editors que fan clic als seus propis anuncis publicats.
  • Clics a l'anunci repetits o impressions generades per un o més usuaris.
  • Editors que fomenten els clics als seus propis anuncis (com ara expressions que animen els usuaris a fer clic en anuncis o implementacions d'anuncis que poden provocar un volum alt de clics accidentals, entre d'altres).
  • Fonts de trànsit o programes de clics automatitzats, robots o altres programes fraudulents.

Els clics als anuncis de Google han de provenir d'un interès real de l'usuari i qualsevol mètode que generi de manera artificial clics o impressions està totalment prohibit segons les nostres polítiques del programa. Si detectem nivells alts de trànsit no vàlid al vostre compte, el podem suspendre o desactivar per protegir els nostres anunciants i usuaris. A més, si no podem verificar la qualitat del trànsit, podem limitar o desactivar la publicació d'anuncis. A causa dels clics no vàlids, també pot ser que veieu una diferència entre els guanys estimats i els finals.

Entenem que un tercer pot generar trànsit no vàlid als vostres anuncis sense el vostre coneixement o permís. Tanmateix, en última instància, és responsabilitat vostra com a editor garantir que el trànsit als anuncis sigui vàlid. Per aquest motiu, us recomanem que consulteu els nostres consells per evitar el trànsit no vàlid.

Si sospiteu que un tercer provoca trànsit no vàlid, informeu d'aquest fet al nostre equip de qualitat del trànsit.