Kanalen

Kanalen verwijderen, uitschakelen en inschakelen

U kunt aangepaste kanalen en URL-kanalen verwijderen, uitschakelen of opnieuw inschakelen.

Een kanaal verwijderen

Als u een kanaal verwijdert, wordt het verwijderd uit prestatierapporten.

1. Ga naar de pagina van het aangepaste of URL-kanaal.
  2. Vink het selectievakje aan naast het kanaal dat u wilt verwijderen.
  3. Klik op het dropdownmenu Acties en selecteer Verwijderen.

Een kanaal uitschakelen

Wanneer u een kanaal uitschakelt, stopt ons systeem met het verzamelen van gegevens. De gegevens worden wel opgeslagen op uw pagina Rapporten. U kunt het kanaal altijd opnieuw inschakelen als u weer gegevens over dit kanaal wilt verzamelen.

1. Ga naar de pagina van het aangepaste of URL-kanaal.
  2. Vink het selectievakje aan naast het kanaal dat u wilt uitschakelen.
  3. Klik op het dropdownmenu Acties en selecteer Uitschakelen.

Een kanaal inschakelen

Wanneer u een uitgeschakeld kanaal inschakelt, begint ons systeem weer gegevens over dit kanaal te verzamelen.

1. Ga naar de pagina van het aangepaste of URL-kanaal.
  2. Vink het selectievakje Weergeven: uitgeschakelde aan.
  3. Vink het selectievakje aan naast het kanaal dat u wilt inschakelen.
  4. Klik op het dropdownmenu Acties en selecteer Inschakelen.