Rapportering

Skillnaden mellan inriktningstyper och budtyper

Inriktningstyperna är de sätt på vilka annonsörerna inriktar sina annonser på dina sidor: innehållsinriktning, placeringsinriktning eller intressebaserad annonsering.

Budtyperna är de sätt på vilka annonsörerna lägger bud på ditt annonsutrymme i auktionen: CPC-annonser (kostnad per klick) där man betalar för giltiga klick på annonserna eller CPM-annonser (kostnad per tusen visningar) där man betalar för giltiga visningar av annonserna.