Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Betalinger

Derfor er der en tilbageholdelse af betaling på din AdSense-konto

Dine betalinger kan blive tilbageholdt af følgende årsager:

Gå til: Skat | Betalinger | Overholdelse

Tax Skat

Årsag do this Tjek dette do this Sådan fjerner du tilbageholdelsen
Du har ikke indsendt dine skatteoplysninger. Har du betalingsadresse i et land, hvor Google muligvis stiller krav om angivelse af bestemte skatteoplysninger? Indsend dine skatteoplysninger til Google.

payments Betalinger

Årsag do this Tjek dette do this Sådan fjerner du tilbageholdelsen
Du har ikke verificeret din identitet. Har du indsendt de påkrævede dokumenter til Google?

Verificer din identitet.

Du har ikke verificeret din adresse. Har du modtaget en pinkode med posten? Angiv din pinkode for at verificere din betalingsadresse.
Du har ikke konfigureret en betalingsform. Har din indtjening nået grænsen vedrørende valg af betalingsmetode? Konfigurer din betalingsform.
Du har ikke fjernet en selvvalgt tilbageholdelse. Har du valgt at sætte dine AdSense-betalinger på pause? Fjern den selvvalgte tilbageholdelse, så du kan begynde at modtage betalinger igen.
Bemærk! Tilbageholdelse af betaling kan også skyldes andre betalingsrelaterede problemer. Hvis dine betalinger tilbageholdes, får du vist en underretning på siden Betalinger. Klik på underretningen for at finde ud af, hvad du skal gøre for at fjerne tilbageholdelsen og blive kvalificeret til at modtage betaling.

policy Overholdelse

Årsag do this Tjek dette do this Sådan fjerner du tilbageholdelsen
Der er en tilbageholdelse pga. kontrol på din konto.

Du skal give vores betalingsteam nogle oplysninger for at bekræfte din identitet, før din betaling kan foretages.

Vises der en underretning i Googles betalingscenter?

Har du modtaget en anmodning fra Google Payments-teamet, hvor du bliver bedt om at verificere dine personlige oplysninger?

Gå til Googles betalingscenter, og følg den fremgangsmåde, der er angivet i underretningen.
Vi kontrollerer i øjeblikket, om din konto overholder AdSense-programpolitikkerne.

Alle konti overvåges i forhold til overholdelse af politikker og ugyldig aktivitet. Mens din konto undersøges, bliver dine betalinger tilbageholdt midlertidigt.

Er der en underretning på siden Betalinger? Du behøver ikke at foretage dig noget. Denne tilbageholdelse fjernes automatisk, når undersøgelsen er afsluttet, hvis din konto overholder vores politikker, og din trafik er gyldig.