Mainosten salliminen ja estäminen

Arkaluontoisten luokkien estäminen AdSensessa

Voit estää tiettyihin arkaluontoisiin luokkiin kuuluvien mainosten näkymisen sivustollasi päivittämällä AdSense-tilisi Arkaluontoiset luokat ‑asetuksen. Jos suodatat mainosluokan luokkasuodatuksen avulla, kaikkien kohdistustyyppien ja mainosmuotojen näkyminen estetään. Voit estää arkaluontoiset luokat tuotetasolla tai sivustotasolla.

Huomaa, että sivustosi kielestä riippumatta voit estää arkaluontoisten mainosluokkien näyttämisen vain tuetuilla kielillä.

Esto sivustotasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Varmista, että Sisältö on valittuna.
  4. Valitse Sisältö-osiosta verkkotunnus tai aliverkkotunnus, jolle haluat asettaa eston.
    Jos sivustoasi ei näy luettelossa, voit lisätä sen sivustojen hallintaominaisuuden avulla.
  5. Klikkaa Hallinnoi arkaluontoisia luokkia.
  6. Salli tai estä luokkia Arkaluontoiset luokat ‑sivulla olevilla säätimillä. Muutokset tallentuvat automaattisesti.

Esto tuotetasolla

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Eston hallinta.
  3. Klikkaa tuotettasi. Esimerkiksi koskien AdSense sisällölle -ohjelmaa, valitse Sisältö.
  4. Klikkaa Hallinnoi arkaluontoisia luokkia.
  5. Salli tai estä luokkia Arkaluontoiset luokat ‑sivulla olevilla säätimillä. Muutokset tallentuvat automaattisesti.
Huom. Arkaluontoiset luokat ‑sivulla näkyvien mainosten näyttökertojen yhteenlaskettu prosenttiosuus voi olla suurempi tai pienempi kuin 100 %, koska mainokset on voitu luokitella useisiin luokkiin tai niitä ei välttämättä ole luokiteltu mihinkään luokkaan.