Accountinstellingen

Uw e-mailvoorkeuren voor AdSense wijzigen

Aanmelden (of afmelden) voor e-mails van AdSense

U kunt kiezen welke e-mails u van AdSense wilt ontvangen. Volg deze stappen om uw e-mailvoorkeuren te wijzigen:

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account.
  3. Klik op Persoonlijke instellingen.
  4. Ga op de pagina 'Persoonlijke instellingen' naar het gedeelte 'E-mailvoorkeur' en selecteer welke e-mails u wilt ontvangen. Als u zich voor een bepaald type bericht wilt afmelden, verwijdert u het vinkje uit het betreffende selectievakje.
  5. Klik op Opslaan.

Het duurt maximaal tien dagen voordat deze wijzigingen worden doorgevoerd.