Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Rapporten

Overzicht van AdSense-rapporten

Inzicht in de prestaties van uw advertenties krijgen

Met de rapporten in AdSense krijgt u meer inzicht in de prestaties van uw account. Ze bevatten diagrammen en tabellen, zodat u trends kunt bekijken en belangrijke statistieken kunt vergelijken. Met het vooraf gemaakte rapport Prestatieoverzicht kunt u snel uw inkomsten controleren. U kunt ook aangepaste rapporten maken, opslaan en plannen, zodat u kunt bijhouden hoe alles in de loop van de tijd verandert.

Navigatie

Voorbeeld van prestatierapporten met stappen voor Google AdSense.

1. Rapportlijst: Maak een aangepast rapport of voer vooraf gemaakte rapporten uit.
  2. Perioden: Schakel tussen datums en vergelijk perioden.
  3. Uitsplitsingen en Filters: Voeg uitsplitsingen toe om uw gegevens te ordenen en voeg filters toe om de gegevens te verfijnen.
  4. Diagrammen en Statistieken: Presenteer uw gegevens op basis van de statistieken die u heeft gekozen of klik op Chart options om te schakelen tussen diagramtypen. Als het diagram is uitgesplitst op datum, kunt u op Notes klikken om historische wijzigingen in uw account te bekijken en uw eigen notities toe te voegen.
  5. Tabelgegevens: Gebruik de oogiconen in de tabel om gegevensreeksen aan het diagram toe te voegen.
  6. Instellingen en Opties opslaan: Wijzig de tijdzone of valuta van uw rapport en beheer uw kanalen. U kunt rapporten opslaan, plannen of exporteren.