Websites beheren

Advertenties weergeven op pagina's die beveiligd zijn met een gebruikersnaam en wachtwoord

Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, kunt u een crawler-login maken om Google-advertenties weer te geven op pagina's achter een login. Hiermee krijgt de AdSense-crawler toegang tot uw site, waarop vervolgens getargete advertenties kunnen worden geplaatst.

Als u een crawler-login wilt maken, moet u de inloggegevens voor uw site opgeven en uw site verifiëren met behulp van de Search Console van Google en andere bronnen voor webmasters die u hieronder kunt vinden. Volg hiervoor de onderstaande stappen.

1. Log in op uw AdSense-account.
  2. Klik op Account.
  3. Klik op Toegang en verificatie en vervolgens op Crawlertoegang.
  4. Klik in het gedeelte 'Crawler-toegang' op Een login toevoegen.
  5. Geef de inloggegevens op waarmee onze crawler toegang heeft tot uw site.

U moet de volgende gegevens opgeven:

• Afgeschermde directory of URL: De URL die is geblokkeerd voor onze crawler.
    • Login-URL: De URL die onze crawler moet bezoeken om in te loggen.
    • Login-methode: De verificatiemethode die uw site gebruikt voor gebruikers die inloggen. De POST- en GET-methode zijn veelgebruikte verificatiemethoden.
    • Parameters: De inloggegevens waarmee onze crawler inlogt bij uw site, zoals de gebruikersnaam en het wachtwoord voor uw site. Voor de GET- en POST-methode voert u de sleutel/waarde-paren voor de URL-parameter zodanig in dat uw server een cookie retourneert wanneer er is ingelogd.
  6. Log in bij de Search Console met uw Google-account. U moet uw Google-account gebruiken, anders worden de wijzigingen die u maakt in de Search Console niet doorgevoerd in uw AdSense-account.
  7. Voeg een site toe aan uw account aan de hand van deze instructies. Dit is de site waartoe u onze crawler toegang verleent.
  8. Nadat u de instructies heeft opgevolgd, kiest u op de volgende pagina 'Uw site verifiëren' onder het gedeelte >> Volgende stap. Als u deze optie niet kunt vinden, keert u terug naar de startpagina van de Search Console en volgt u deze instructies.

Nadat u uw site heeft geverifieerd, kan de AdSense-crawler met de inloggegevens die u heeft opgegeven toegang krijgen tot uw pagina's, waarop vervolgens getargete advertenties kunnen worden weergegeven.