Raportit

AdSense-raporttien yleiskatsaus

Perehdy mainosten tuloksiin

AdSensen raporteista saat käsityksen tilisi tuloksista. Raportit sisältävät kaavioita ja taulukoita, joiden avulla voit tutkia trendejä ja vertailla tärkeitä mittareita. Valmiista Tulosten yleiskatsaus ‑raportista voit tarkistaa tulosi nopeasti. Voit myös luoda, tallentaa ja ajoittaa omia raportteja, joiden avulla voit seurata ajan mittaan ilmeneviä muutoksia.

Ohjeita raporttien käyttöön

Esimerkki Google AdSensen tulosraporteista vaiheineen

1. Raporttiluettelo: Luo oma raportti tai luo valmiita raportteja.
  2. Aikavälit: Vaihtele päivämääriä ja vertaile aikavälejä.
  3. Erittelyt ja suodattimet: Järjestä datasi lisäämällä erittelyjä ja tarkenna dataa lisäämällä suodattimia.
  4. Kaaviot ja mittarit: Katso dataa valitsemiesi mittareiden mukaan tai klikkaa Chart options, jos haluat siirtyä kaaviotyypistä toiseen. Jos kaavio on eritelty päivämäärien mukaan, voit katsoa tilisi aiempia muutoksia ja lisätä omia muistiinpanoja klikkaamalla Notes.
  5. Taulukon data: Taulukon silmäkuvakkeiden avulla voit lisätä kaavioon datasarjoja.
  6. Asetukset ja tallennusvaihtoehdot: Vaihda raportin aikavyöhykettä tai valuuttaa ja hallinnoi kanavia. Voit tallentaa, ajoittaa tai viedä raportteja.