Raportit

Raportit tarjoavat hyödyllistä tietoa tilin tehokkuudesta

Tutustu raportointiominaisuuksiin, joiden avulla voit analysoida tehokkuusdataa

Raportit-sivulta saat tarkempaa tietoa tuloistasi ja niihin vaikuttavista tekijöistä. Sivulla on kaavioita, joiden avulla voit tutkia helposti trendejä ja vertailla tärkeitä muuttujia. Se tarjoaa myös useita tapoja tilastojen ryhmittelyyn.

Performance reports page

Mitä osioita sivulla on?

Jotta saat Raportit-sivusta kaiken hyödyn irti, sinun kannattaa tutustua sen osioihin. Ne ovat seuraavat:

• Kaikki raportit: Tässä osiossa voit luoda uusia raportteja, tutkia tallennettuja raportteja ja käyttää vakioraportteja, joita ovat esimerkiksi Maat ja Sivustot.
  • Suodatin: Sivun yläreunassa olevan suodattimen avulla voit tarkentaa raporteissa olevaa dataa.
  • Muuttujaryhmät – täältä voit valita toisiinsa liittyvät raportoinnin muuttujien ryhmät, joita haluat käyttää raporteissasi. Lisätietoja
  • Muuttujat – kaavioalueen yläpuolella olevassa interaktiivisessa tuloskortissa on raporteissasi näkyvät muuttujat. Lisätietoja

Tärkeimmät ominaisuudet

Datan erittely

Ulottuvuudet ovat luokkia, joiden avulla voit eritellä, suodattaa ja lajitella tehokkuustietojasi. Käytettävissä olevia ulottuvuuksia ovat muun muassa päiväys, mainosyksiköt, mainostyypit, sivustot, alustat ja maat.

Voit tarkastella tietojasi millä tahansa näistä tavoista. Voit myös ryhmitellä tietojasi useampiin osiin lisäämällä raportteihisi useita ulottuvuuksia. Jos esimerkiksi haluat nähdä mainosyksiköidesi tarkasteluun käytetyt laitteet jaoteltuna maan mukaan, valitse Alustat-raportti ja lisää siihen Maat-ulottuvuus. Lisätietoja

Kaaviot

Käytettävissä on useita eri kaaviotyyppejä, kuten pylväskaavio ja ympyrädiagrammi, joiden avulla voit tarkastella tietoja helpoimmin tulkittavalla tavalla. Voit vaihtaa kaaviotyyppiä kaavion valitsin ‑painikkeiden avulla.

Graph type selector buttons

Muokkaaminen

Voit määrittää raporteissa näytettävät muuttujat. Valitse ensin muuttujaryhmä sivun yläosassa näkyviltä välilehdiltä ja valitse sitten haluamasi muuttujat raporttikaaviosi yläpuolella olevasta interaktiivisesta tuloskortista. Lisätietoja

Voit myös tallentaa raportteja, jolloin pääset tarkastelemaan niitä myöhemmin. Kun olet luonut raportin haluamillasi asetuksilla, klikkaa taulukon yläpuolella olevaa Tallenna-painiketta. Tallennetut raportit ovat saatavilla sivupalkissa.

Osuvaa raportointidataa

Näet Etusivulla lyhyen tehokkuusyhteenvedon aina, kun kirjaudut sisään tilillesi. Näet näyttökerrat ja sivun tuhannen näyttökerran tulot meneillään olevan päivän osalta kyseiseen hetkeen saakka. Lisäksi näet tehokkuusdataa, joka koskee esimerkiksi parhaita kanavia, sivustoja, maita tai alustoja. Näytettävä data valitaan sen mukaan, millä on eniten merkitystä tilisi kannalta.

Ajoitetut raportit

Kun olet luonut raportin, se voidaan jatkossa luoda säännöllisesti ja lähettää sähköpostiisi. Klikkaa Tallenna nimellä ja valitse Luo raportti automaattisesti ‑valintaruutu. Lisätietoja