AdSense haulle

Hakukenttien ja hakutulosten muokkaaminen

Voit lisätä AdSense haulle -hakutulossivuille omia värimalleja ja logon. Voit tehdä logosta myös klikattavan kuvan, joka on linkitettävissä jonkin ohjelmasääntöjämme noudattavan sivun URL-osoitteeseen. Valitsemasi värit ja logo tallennetaan tyylipaletteina. Näin voit käyttää sivustosi eri sivujen tulossivuilla eri värimalleja.

Muokkaa AdSense haulle ‑hakutulossivua seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset Haulle.
  3. Luo uusi hakukone klikkaamalla painiketta.
  4. Valitse jokaiselle hakutulossivun elementille oma väri väripaletin ja sivun elementin valintanappien avulla. Esimerkkinä oleva hakukenttä ja hakutulossivu päivitetään uusilla väreillä niiden valinnan yhteydessä.
  5. Anna tällä sivulla näytettävän kuvan URL-osoite ja logon kohde-URL-osoite. Jos logoa ei valita, sivulla näkyy läpinäkyvä ruutu.
  6. Anna tyylipaletille nimi ja klikkaa Tallenna. Tyylipaletti on nyt valittavissa hakukoodin luomisen yhteydessä.