AdSense haulle

Hakutulosten näyttäminen omalla sivustollasi

Kun näytät AdSense haulle -tuloksia sivustossasi, käyttäjän AdSense haulle -kentässä tekemän haun tulokset näkyvät kehyksessä sivullasi. Tämä tarkoittaa, että käyttäjiä ei ohjata Google-hakuun, vaan he pysyvät sivustollasi ja he voivat edelleen käyttää Google-haun tarjoamia hyödyllisiä tietoja.

Muista luoda sivu, jolla hakutulokset näytetään.

Jos verkkopalveluntarjoajasi tai sivustosovellus ei tarjoa mahdollisuutta luoda erillistä URL-osoitetta hakutuloksille, jos käytät esimerkiksi Bloggeria, et voi sijoittaa hakutuloksia sivullesi.

Kun olet luonut sivun, jolla hakutulokset näytetään, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu AdSense-tilillesi.
  2. Klikkaa Mainokset Haulle.
  3. Klikkaa +Uusi täsmähakukone.
  4. Muokkaa hakukonetta tavalliseen tapaan. Laajenna Hakutulokset-osio.
  5. Valitse Näytä tulokset omalla verkkosivustollani iframe-kehyksessä ‑valintanappi. Show search results
  6. Anna luomasi sivun URL-osoite, jolla haluat hakutulosten näkyvän. Sinun on luotava tämä sivu itse. Sitä ei luoda tai näytetä automaattisesti antamassasi URL-osoitteessa. Jos olet perehtynyt suhteellisiin URL-osoitteisiin, voit antaa jonkin niistä koko URL-osoitteen sijaan.
  7. Klikkaa Tallenna ja hanki koodi.
  8. Kopioi Hakukentän koodi -kenttään luotu koodi ja liitä se sen sivun HTML-lähdekoodiin, jolla haluat näyttää hakukentän.
  9. Kopioi sitten Hakutulosten koodi -kenttään luotu koodi ja liitä se sen sivun HTML-lähdekoodiin, jolla haluat näyttää hakutulokset.
  10. Tallenna verkkosivut.