Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Kontoindstillinger

Tjek din AdSense-kontotype

AdSense tilbyder to forskellige kontotyper: virksomhed og individuel. Du kan finde din kontotype ved at tjekke din betalingsprofil.

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og derefter på Betalingsoplysninger.
  3. Klik på Administrer indstillinger.
  4. Du kan se din kontotype under "Kontotype" i sektionen "Betalingsprofil".

Sådan ændrer du din kontotype

Når du har aktiveret din AdSense-konto som enten en virksomhedskonto eller en individuel konto, kan du ikke længere skifte kontotype. Hvis du har brug for en anden kontotype, skal du lukke din eksisterende AdSense-konto og åbne en ny konto med din foretrukne kontotype.

Ofte stillede spørgsmål

Kontotype

Er der nogen forskel mellem en virksomhedskonto og en individuel konto?
Der er ingen forskel mellem en virksomhedskonto og en individuel konto, når det gælder tjenester eller betalingsstruktur. Betalinger til virksomhedskonti udstedes til firmaets navn, hvorimod betalinger til individuelle konti udstedes til navnet på kontoens betalingsmodtager.

Der er dog nogle andre forskelle:

• Hvis du har en virksomhedskonto, kan du føje andre brugere til betalingsprofilen. Udgivere med individuelle konti kan ikke invitere andre til at deltage i eller administrere deres betalingsprofiler.

Betalinger og afgifter

Skal jeg sende fakturaer til Google, og skal moms-id'et i så fald fremgå af fakturaen?
Google stiller ikke krav om, at du sender fakturaer, men hvis det er et krav i dit hjemland, kan du finde oplysninger om den kontraherende enhed her, så du kan indsende skatteoplysninger til den relevante enhed. Hvis det er et krav, at du sender os fakturaer, skal dit moms-id fremgå af disse.
Hvordan ændrer eller opdaterer jeg mine skatteoplysninger?
Få flere oplysninger om, hvordan du indsender dine skatteoplysninger til Google. Husk! Denne proces gælder kun i udvalgte lande.