Kom ihåg att besöka Din AdSense-sida där du hittar anpassad information om ditt konto som hjälper dig att nå framgång med AdSense.

Adress- (PIN) och telefonverifiering

Översikt över adressverifiering (pinkod)

Till följd av covid-19 kan din pinkod bli försenad. Vi beklagar besväret och uppskattar ditt tålamod.

För att kunna skydda ditt konto kräver Google att du verifierar din adress innan vi kan göra utbetalningar till dig.

Så fungerar adressverifiering

1. När dina intäkter når verifieringsgränsen skickar vi en pinkod till din betalningsadress.

Det tar vanligtvis två till fyra veckor innan du får pinkoden, men det kan ta längre tid beroende på var du befinner dig.

Obs! Om vi har bett dig verifiera din identitet skickar vi inte pinkoden förrän du har gjort detta.
  2. När du har fått din pinkod ska du ange den i AdSense för att verifiera din adress.

Du har fyra månader på dig att ange pinkoden i ditt konto från datumet då den skapades. Om du inte har angett den inom fyra månader slutar vi visa annonser på dina sidor.

Obs! Pinkoden är ett sexsiffrigt nummer som vi genererar när ditt konto når verifieringsgränsen. Pinkoden är inte samma sak som ditt utgivar-id. Ange rätt pinkod på kortet för pinkodsverifiering. Ange inte slumpmässiga siffror. Om du anger fel pinkod tre gånger slutar kontot att visa annonser.

Har du problem med pinkoden?