Vi anbefaler, at du går til Din AdSense-side, hvor du kan finde tilpassede oplysninger om din konto som en hjælp til at sikre, at du opnår de ønskede resultater med AdSense.

Oversigt over adresseverificering (pinkode)

Af hensyn til kontosikkerheden kræver Google, at du verificerer din betalingsadresse, inden vi kan sende dig betalinger.

Sådan fungerer adresseverificering

Address verification timeline, described in text, below.

1. Du angiver din betalingsadresse i AdSense, når du aktiverer din konto.
  2. Når din indtjening når verificeringsgrænsen, sender Google en unik 6-cifret pinkode til din betalingsadresse via international standardpost. Google leverer ikke et sporingsnummer til pinkoden, så sørg for, at din betalingsadresse kan modtage almindelig post.
    Bemærk! Hvis vi har bedt dig om at verificere din identitet, sender vi ikke din pinkode, før din identitet er verificeret.
  3. Der går normalt 3 uger, før du modtager din pinkode med posten. Hvis du ikke har modtaget din pinkode med posten efter 3 uger, skal du anmode om en ny pinkode.
  4. Når du modtager din pinkode med posten, skal du følge denne vejledning for at verificere din betalingsadresse med det samme:
    1. Log ind på din AdSense-konto.
    2. Klik på Betalinger og så Verificeringstjek.
    3. Indtast pinkoden præcis, som den ser ud i din pinkodeforsendelse.
      Bemærk! Hvis du indtaster din pinkode forkert 3 gange, stopper din konto med at vise annoncer.
    4. Klik på Send.

Din betalingsadresse er nu verificeret. Der udbetales penge til dig, når din kontosaldo når betalingsgrænsen, forudsat at der ikke er tilbageholdelser af betaling på din konto, og at du overholder AdSense-programpolitikkerne.

Tidslinje for adresseverificering

Du har 4 måneder fra den dato, hvor din pinkode blev genereret, til at fuldføre adresseverificeringen. Hvis du ikke har verificeret din betalingsadresse efter 4 måneder, stopper vi med at vise annoncer på dine sider.

Hvis vi ikke kan verificere din adresse på grund af svigagtig aktivitet med adressen

Hvis den adresse, du har angivet, er knyttet til svigagtig aktivitet, skal du ændre din betalingsadresse til en ny, gyldig postadresse, der kan modtage din pinkode. Din nye adresse skal være en anden end den tidligere adresse.

Når din nye adresse er blevet verificeret, kan du anmode om en pinkode:

1. Log ind på din AdSense-konto.
  2. Klik på Betalinger og så Verificeringstjek.
  3. Klik på Send pinkode igen.
Bemærk! Hvis du ikke kan angive en gyldig betalingsadresse, vises der ikke længere annoncer på dit website.

Har du problemer med din pinkode?