Vi anbefaler at du går til AdSense-siden din, der du finner personlig tilpasset informasjon om kontoen din som kan være nyttig for å lykkes med AdSense.

Annonsemålretting

Velg bort brukerbasert annonsering

Du kan velge bort visning av annonser basert på brukernes interesser og demografiske informasjon samt informasjon i Google-kontoene deres.

Dette skjer når du velger bort brukerbasert annonsering

• Annonseringsplattformer som er kvalifisert for AdSense-auksjonen (Authorized Buyers, Display & Video 360 og Google Ads), kommer ikke til å hente ut demografisk informasjon eller informasjon om interesser fra besøksinformasjonen på nettstedet ditt.
  • Google Ads og Display & Video 360 kommer heller ikke til å legge til besøksinformasjon fra nettstedet ditt i brukernes Google-kontoer.
  • Annonser du har blokkert etter kategori, etter annonsørens nettadresse eller via annonsevurderingssenteret, blir ikke vist til brukere gjennom brukerbasert annonsering.
  • Dette bortvalget gjelder bare for AdSense for innhold.
  • Du kan redusere antallet annonser som konkurrerer om å bli vist på nettstedet ditt, men dette kan føre til at de potensielle inntektene dine går ned.
Kan ikke velge bort visning av annonser basert på tidligere interaksjoner
Du kan ikke velge bort visning av annonser til brukere basert på tidligere interaksjoner de har hatt med annonsøren, for eksempel besøk på nettstedet hens. Dette kalles for remarketing.

Slik kan du velge bort visning av brukerbaserte annonser:d

1. Logg på AdSense-kontoen din.
  2. Klikk på Blokkeringskontroller og så Alle nettstedene og så Annonselevering.
  3. Bruk kontrollen  under «Personlig tilpassede annonser» til å velge bort brukerbaserte annonser.