Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Advertentietargeting

Mijn privacybeleid wijzigen voor gepersonaliseerde advertenties

Ik heb me afgemeld voor advertenties op basis van demografische en interessecategorieën van gebruikers.

Als u niet voor gepersonaliseerd adverteren (voorheen bekend als op interesses gebaseerd adverteren) heeft gekozen, kan het nog steeds nodig zijn uw privacybeleid bij te werken. Zelfs als u ervoor kiest af te zien van de weergave van advertenties op basis van demografische en interessecategorieën, blijft uw site advertenties weergeven op basis van interacties van de gebruiker met een adverteerder, zoals bezoeken aan sites van de adverteerder. Dit laatste wordt remarketing genoemd. Als gevolg daarvan moet remarketing onderdeel uitmaken van uw privacybeleid.

Neem de volgende informatie over het privacybeleid door om te controleren of het privacybeleid van uw site is bijgewerkt. Omdat uitgeverssites en wettelijke voorschriften per land/regio verschillen, kunnen wij u geen specifieke tekst voor het privacybeleid aanraden.